fredag 26. november 2010

Hei hå, nå er det jul igjen

Det nærmer seg i hvert fall jul, og jeg gleder meg. Det er så koselig med alle forberedelsene, og ekstra koselig i år når jeg faktisk har ferie. Vikariatet mitt gikk ut, og siden jeg flytter etter jul var det ikke mulighet for forlengelse. Har hatt et fantastisk år som lærer, og fått bekreftet at jeg har valgt rett yrke. Da jeg sluttet fikk jeg kjempefine blomster av kollegaene mine på skolen.

Fine!! :)
Og nå har jeg altså ferie, og det handler om å fylle dagene med litt fornuftig innhold. Her er noen glimt av det jeg har gjort siden ferien inntraff.


Begynt å strikke en nisselue (til meg selv ja...)
Hjulpet mamma med steking av nordlandskaker og potetkaker

Vært på FANTASTISK konsert med VAMP og kringkastingsorkesteret

I tillegg minner jeg meg selv om at jeg faktisk er nettstudent, og har en oppgave som skal inn 16. desember. 

Og i morgen skal jeg henge opp julekuler i vinduene og bare nyte at adventstiden straks er i gang. I morgen kveld får jeg besøk av Karina x2, og da er det planlegging av juleverksted for jentene i menigheten som står på programmet. Da blir det nok litt kortlaging for å finne gode forslag. Jeg ska kjøpe inn pepperkaker, julebrus og mandariner. Gleder meg! 
Endelig skal de tilbake i vinduet! :) Håper bakgrunnen blir like hvit og fin i år også. 

2 kommentarer:

  1. For et fantastisk nydeligt bilde te slutt der!! NÅ fekk eg julastemning!! :) glede meg sånn te å komma him å ha julaverksted me deg!! Kanskje d blir tid te noe mens du e i Bergen?? :)

    Håpa du får ein fin 1. søndag i advent!

    Klem fra Silje:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar! :)