søndag 17. oktober 2010

London

Da var jeg tilbake i fedrelandet etter en herlig tur til London. Av en eller annen merkelig grunn ville ikke google slippe meg inn på kontoen min mens jeg var der borte, og derfor ble det lite av både mailaktivitet og blogging. Men her kommer turens highlights:

1. HILLSONG CONFERENCE 
Det var jo grunnen til at vi reiste, og en absolutt førsteplass på highlights-lista.
Faktisk så bra at den fortjener en egen highlight-liste.

Beste tale: 
Vanskelig ... men jeg tror det blir Jentezen Franklins avslutningstale. "Love like you`ve never been hurt." Den festet seg, og kommer til å bli hengende lenge.
Ellers var undervisningen fantastisk hele helga, og jeg har sikret meg hele pakka på DVD. Liker at alt er så gjennomtenkt, brukbart og relevant.

Beste sitat: 
"This is not a conference, this is a gathering of the church in Europe." Bobbie Houston.

Beste lovsang: 
Uten tvil You av Joel Houston. Denne mannen skriver lovsanger som virkelig treffer rett i kjernen av hva  evangeliet og kristenlivet faktisk handler om. Tar med et lite utdrag av teksten:

Invading all my weakness
You wrapped me up in grace 
The worst of me succeeded by the best of you


Resten finner de interesserte på cden a beautiful exchange. Nyeste plata til Hillsong live.

Beste øyeblikk: 
Fredag kveld gikk det opp for meg hvor utrolig heldig jeg er som fikk være i O2 sammen med 18000 andre som var der av samme grunn som meg = Jesus, kirke og fellesskap.

2. FOLK
Har vært på tur med en helt fantastisk gjeng; Synnøve, Ole og Andreas. I tillegg var det flere kjensfolk på konferansen. Veldig gøy å henge med eldrebølgen og Jostein og co. Traff også på Anne og Erik som jeg gikk i cellegruppe med i Oslo, det var lenge siden sist og utrolig koselig. Ble kjent med ei jente i Hillsong på søndagen som bare var helt rå. Hun tok med Synnøve og meg på skikkelig hillsongfest etter møtet søndag kveld. De hadde leid en nattklubb på Tottenham Court Road. Gøy! :)

3. SHOPPING 
Jeg samler på 10x10 cm coasters, og samlingen har økt på turen. I tillegg gjorde jeg et kupp i Portobello Road, Notting Hill, fant en kjempefin kiste til å ha dem i, og den kostet 4 pund. Ellers har vi vært innom mange butikker, og har nok lagt igjen en del penger ja. Primark, New Look, HMV ...

Og selvfølgelig er det jo alltid et høydepunkt bare det å være i vakre London. 


Til slutt må jeg fortelle om en av mine store turisttabber:
Da vi kom til Gatwick bestemte vi oss for å ta taxi inn til London. Det var i utgangspunktet fire seter unntatt setene foran, men det ene ble fylt av bagasje, og derfor måtte en av oss sitte foran. Det ble meg. Synnøve, Ole og Andreas satte seg inn bak, men da jeg skulle åpne døra til passasjersetet foran fikk jeg et strengt "no" fra sjåføren som akkurat var ferdig med å laste inn bagasjen. Jeg så forvirret på setet bak som var fylt opp av bagasje, og lurte på hvor han ville plassere meg. Med en litt mindre streng tone sa han: "You`ll have to sit on the other side, because I want to drive." Bønder i byn ...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :)